Sabroso Cooking
Koken met smaak!

Welkom bij Sabroso Cooking - koken met smaak

De naam ¡Sabroso! komt uit het Spaans en betekent “smakelijk” en dat is precies waar Sabroso Cooking voor staat: smakelijk koken. De passie die Roberto Abdoel Khan gebruikt voor zijn culinaire kookkunsten komt voort uit zijn familie. Geboren op Curaçao en met voorouders uit India kookte hij al op jonge leeftijd en leerde hij de kneepjes van het vak. Na een lange carrière, ook op internationaal niveau, is Roberto als zelfstandig ondernemer actief en dat bevalt hem prima.

Ruim 20 jaar kookervaring neemt chef kok Roberto mee naar de opdrachtgever, die soms blindelings vertrouwen moet hebben in de kok die binnen komt wandelen. Voor vrijwel iedere specialisatie is Roberto inzetbaar, echter in de warme keuken is hij helemaal in zijn element.

Samenwerking

Sabroso Cooking werkt samen met verschillende partners, waaronder B Cooking en Pureway. Op deze wijze zijn we flexibel inzetbaar en is het aanbod aan u veel breder. Onze organisatie vertegenwoordigt passie voor het koken en is een kookbedrijf in de breedste zin van het woord. Een greep uit de activiteiten: catering, koken op locatie, food styling en het geven van workshops voor groot & klein in een kookstudio. Ons doel is: mensen te laten genieten van vers bereide gerechten, gemaakt van eerlijke producten.